Kvepalai kaip svaiginantis blaivumas. Tai dviejų jaunų dizainerių susitikimo rezultatas. Viena – kurjė, kita – parfumerija. Vaikystės prisiminimai juos suvedė. Prisimenant žavius odos kvapus iš elegantiško atašė dėklo ar nepriekaištingo stalo šluostės, ryškų medienos kvapą įprasto susibūrimo metu, kuro, skirto sušildyti šeimos namus. Pirmojo meniniai įgūdžiai ir antrosios uoslės talentas kartu sukėlė šių nuostabių kvapų magiją. Prancūzų dizaineris Marc-Antoine Barrois aukštosios mados pasaulyje sukasi jau daugiau nei dešimtmetį, o visai neseniai pasauliui jis pristatė savo pirmuosius kvepalus: „B683“. Semdamasis patirties iš laikui nepavaldžios ir charizmatiškos savo mokytojų elegancijos, šiais kvepalais dizaineris dalijasi su mumis pačiomis gražiausiomis dovanomis bei kviečia pasinerti į šiuolaikinio dizaino pasaulį. Taigi „B683“ kviečia pakeliauti būtent po jo pasaulį, kuriame unikalių kūrinių kolekcijos, papuošalai bei aksesuarai dera genialioje poezijos ir svajonių simbiozėje kartu su menu ir amatais. Subtiliai derindamas rafinuotas medienos esencijas, jausmingas prieskonių natas bei stulbinantį odos kvapą, avangardinio stiliaus atstovas, parfumeris Quentinas Bischas dovanoja pasauliui svaiginančius, bet kartu ir nuosaikius kvepalus, kurie atspindi dizainerio fantazijos visatą. Viršuje: safranas, juodieji pipirai, čili ir muskato riešutas Širdyje: žibuoklės lapai, muskusas, cistus absoliutas, Moheli vanilės tinktūra ir gintaras; Apačioje: santalinė mediena, pačiuliai, ambroksanas ir ąžuolo putos...
Šioje specializuotoje parduotuvėje pateikiama informacija skirta tik pilnamečiams asmenims. Šioje svetainėje skleidžiama informacija gali daryti neigiamą poveikį asmenims iki 18 metų.
Spausdamas mygtuką "SUTINKU", patvirtinu, kad:
✓
Man jau yra 18 metų.
✓
Vaizdinė ir grafinė informacija, esanti puslapyje, bus skirta tik mano asmeniniam naudojimui ir griežtai saugoma nuo nepilnamečių.
Cookie Disclaimer
This website uses cookies to enhance your browsing experience, analyze site traffic, and personalize content. By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.